Over stichting Completer is Beter

Als er iets mis is met je gezondheid, ga je eerst naar de huisarts, en krijg je wellicht medicijnen. Ook bedenk je misschien zelf dat je niet gezond genoeg eet, of te weinig beweegt. Maar er zijn nog veel meer factoren die invloed hebben op je welzijn en gezondheid! Het is het complete(re) plaatje wat invloed heeft op je welzijn.

Wij willen met u terug naar de basis. Door het lichaam en de menselijke natuur te leren kennen, willen we u kennis laten maken met een completere aanpak van gezondheid. Deze aanpak is gericht op het voorkomen en aanpakken van de oorzaken van ziekte op een natuurlijke wijze en richt zich op een completere gezondheid van lichaam, geest (verstand en emotie) en ziel. Wij geloven in een God die voor ons zorgt en onze gezondheid en ons geluk voor ogen heeft. De Bijbelse gezondheidsprincipes zult u dan ook terugvinden in onze artikelen en bij onze aanpak.

De informatie op deze website is zowel gebaseerd op onderzoek als op onze eigen ervaringen. Daarom zal er ook steeds weer nieuwe informatie bij komen. We willen u aanmoedigen om alle aspecten te bekijken en in uw leven te evalueren!

Over de oprichters

Completer is Beter is opgezet door Anja den Ouden en Daphne Christina. Beiden hebben zij een passie voor gezond leven, gezonde voeding en alles wat daarbij komt kijken.

Anja den Ouden heeft zich met haar opleiding tot voedingsdeskundige veel verdiept in de theoretische aspecten van voeding. Tijdens haar verblijf op een praktische school in Noorwegen heeft zij ook de praktische kant van voeding en gezondheid leren kennen, en ervaring opgedaan in gezond koken. Zij geeft in verschillende plaatsen presentaties en kookworkshops over deze onderwerpen. Daarnaast blijft zij meer kennis opdoen over gezonde voeding.

Daphne Christina heeft door haar persoonlijke ervaring met ziekte aan de lijve ondervonden hoeveel impact levensstijl heeft op de gezondheid.  Tijdens haar verblijf in het gezondheidscentrum Die Arche in Duitsland, waar zij verschillende natuurlijke behandelingen mocht ondergaan is dit des te meer bevestigd. Hierna heeft zij een training gedaan tot lifestyle counselor bij het Uchee Pines Institute in de Verenigde Staten. Zij heeft daar veel geleerd over natuurlijke interventie en preventie van leefstijlziektes. Zij helpt in de organisatie van lezingen, geeft persoonlijk advies en samen geven zij verschillende workshops.

We zien het als een voorrecht om Completer is Beter met u te mogen delen.

Organisatorische gegevens

Algemene informatie

Statutaire naam: Completer is Beter
Rechtsvorm: Stichting
Statutaire zetel: Nieuw-Lekkerland

KvK-nummer: 71901140
RSIN: 858895675
IBAN: NL16 INGB 0008 9438 11

Doelstelling:

1. Mensen in de Nederlandse samenleving educatie aanbieden op het gebied van een completere aanpak van gezondheid (lichamelijk, mentaal en geestelijk) gebaseerd op Bijbelse principes van genezing, herstel en het voorkomen van ziekte.
2. Leden van het Zevendedags-adventisten kerkgenootschap toerusten op het gebied van een completere aanpak van gezondheid, gebaseerd op Bijbelse principes van genezing, herstel en het voorkomen van ziekte, zodat zij kunnen bijdragen aan de realisatie van de eerste doelstelling.

Activiteiten:

Het verschaffen van informatie, het aanbieden van educatieve activiteiten, persoonlijke begeleiding en advies en producten. Het in contact komen met mensen vinden we hierbij belangrijk.

Organisatie

Aantal bestuursleden: 6
Ontvangen bestuursleden een beloning? Nee
Is er een persoon in dienst? Nee
Is er een raad van commissarissen/toezicht? Nee

Voorzitter: Daphne Christina
Secretaris/penningmeester: Anja den Ouden
Algemeen bestuursleden: Celeste Hoff, Esther Bosma, Benvindo da Luz

Contactinformatie

Postadres: Lekdijk 417, 2957 VB, Nieuw-Lekkerland
Telefoonnummer: 0628021544
E-mailadres: info@completerisbeter.nl
Internetadres: www.completerisbeter.nl

Overige informatie

Actueel verslag activiteiten januari 2020: downloaden
Hoofdlijnen beleidsplan 2020: downloaden
Financiële verantwoording per 31-12-2019: downloaden