Bestrijd het virus

Het volgende artikel is gepubliceerd door Sonnmatt Bergpension & Gesundheitszentrum. Completer is Beter heeft met toestemming dit artikel vertaald en wil deze graag delen met haar lezers.

Maart 2020- speciale nieuwsbrief

Bestrijd het virus

De wereld staat op zijn kop door het Covid-19 virus. Maar we hoeven niet bang te zijn als ons immuunsysteem sterk is en we in principe gezond zijn. Elk individu kan met eenvoudige middelen zijn of haar gezondheid bevorderen. Naast de bekende hygiënische gewoontes kunnen we bewust kiezen voor een gezonde levensstijl die ons immuunsysteem sterk kan verbeteren.

De ernst van een ziekte hangt niet alleen af van hoe gevaarlijk de ziekteverwekker is, maar ook van hoe goed het immuunsysteem werkt. NewstartPlus versterkt het immuunsysteem en de gezondheid holistisch. Het helpt ook om beter een virale ziekte te overleven en te genezen.

NewstartPLUS

Voeding

Vermijd óvereten en óndervoeding. Eet veel vers fruit en verse groenten. Eet veel vezels zoals fruit, groenten, volle granen, peulvruchten zoals bonen, kikkererwten, linzen, enz. Verminder vet en vooral cholesterol, die te vinden zijn in melk, boter, kaas, eieren en vlees.  Eet, indien mogelijk, geen vlees (vooral geen varkensvlees). Vermijd, indien mogelijk, geraffineerd voedsel (suiker, witte bloem, witte rijst). Eet veel voedsel dat rijk is aan antioxidanten. Deze vinden we in fruit (vooral bessen, pruimen) en groenten (vooral broccoli, spruitjes, spinazie, kool, knoflook). Knoflook bevat de meeste antioxidanten, is antiviraal en versterkt het immuunsysteem.

Beweging

Doe elke dag 30 minuten aërobe beweging in de buitenlucht. Dit betekent: langlaufen, zwemmen, joggen, fietsen of stevig wandelen.

Water

Drink dagelijks twee tot drie liter water tussen de maaltijden door. Wisselbaden (wisseldouches) stimuleren het immuunsysteem. Dus warm (3 minuten) en koud (30 seconden), drie keer wisselen en stoppen met koud. Rust dan uit en warm weer op.

Zonlicht

Zonlicht is antiviraal en helpt ons immuunsysteem met vitamine D.

Frisse lucht

Buiten in de frisse lucht wordt het virus nauwelijks verspreid. Ga veel naar buiten, lucht alle kamers minstens om de 2 uur en oefen de buikademhaling.

Matigheid

Matigheid (zelfdiscipline) betekent het vermijden van schadelijke stoffen (alcohol, tabak, koffie, chocolade, …) en het met mate gebruiken van goede dingen.

Rust

Stress en gebrek aan slaap verzwakt het immuunsysteem zeer. Laat je niet door het virus gestresst raken en neem genoeg tijd om op tijd naar bed te gaan.

Vertrouwen

Vertrouwen in Goddelijke kracht bevordert ons immuunsysteem. In de Bijbel lezen we: “Wees niet bevreesd, want Ik ben met u, wees niet verschrikt, want Ik ben uw God. Ik sterk u, ook help Ik u, ook ondersteun Ik u met Mijn rechterhand, die gerechtigheid werkt.” (Jesaja 41:10, HSV)

Natuurlijk geneesmiddel

N-acetylcysteïne (NAC)

Twee van deze tabletten per dag (1200 mg) zorgden ervoor dat bij 75% van de mensen die in contact kwamen met het virus, geen symptomen optraden.

Natuurlijk noodmiddel

Als we in contact komen met het virus en per ongeluk ons gezicht hebben aangeraakt, kunnen we een zinktablet nemen. Zink is giftig voor het virus en vernietigt het als ze met elkaar in contact komen.

New Start

Maak een nieuwe start in uw leven. Als u meer wilt weten over NEWSTART PLUS kunt u naar de volgende link gaan: newstart.com

Personen met een chronische ziekte lopen meer risico als het gaat om het coronavirus. Als u een chronische ziekte heeft, houd moed en verklaar de oorlog tegen de ziekte met behulp van NEWSTART PLUS!
Ziektes zoals artheriosclerose, hartaanval, beroerte, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes type 2 en kanker kunnen in veel gevallen worden teruggedraaid.  Als u hulp nodig hebt met het implementeren van deze principes, staan we graag voor u klaar.

Met toestemming overgenomen uit: bergpension.ch – Nieuwsbrief Maart 2020