Als er iets mis is met je gezondheid, ga je eerst naar de huisarts, en krijg je wellicht medicijnen. Ook bedenk je misschien zelf dat je niet gezond genoeg eet, of te weinig beweegt. Maar er zijn nog veel meer factoren die invloed hebben op je welzijn en gezondheid! Het is het complete(re) plaatje wat invloed heeft op je welzijn.

Wij willen met u terug naar de basis. Door het lichaam en de menselijke natuur te leren kennen, willen we u kennis laten maken met een completere aanpak van gezondheid. Deze aanpak is gericht op het voorkomen en aanpakken van de oorzaken van ziekte op een natuurlijke wijze en richt zich op een completere gezondheid van lichaam, geest (verstand en emotie) en ziel. Wij geloven in een God die voor ons zorgt en onze gezondheid en ons geluk voor ogen heeft. De Bijbelse gezondheidsprincipes zult u dan ook terugvinden in onze artikelen en bij onze aanpak.

De informatie op deze website is zowel gebaseerd op onderzoek als op onze eigen ervaringen. Daarom zal er ook steeds weer nieuwe informatie bij komen. We willen u aanmoedigen om alle aspecten te bekijken en in uw leven te evalueren!